hanafiah's FotoPage

By: Perdana Menteri ben aries

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 23-Jan-2007 15:42 Email | Share | Bookmark
Berkurun lama kurasakan......

keter idaman jugak ni...
tempat lepak kegemaran....berbincang segala topik....
ini time member aku kawen....
ni member aku, ted. tu topi aku, lps shot ni, trus beli sebijik.
visited buddha baring di pasir mas. kerja sambil melancong
ini burung kakak tua di zoo negara
mamat ni bersara dah...
mamat ni lak ganti mamat tadi kat Ferrari....
mamat ni plak, ganti mamat tadi tu kat mclaren...
kami di showcase Dewa...
ni member aku, tengah buat trick takde kepala...
ni Inul, gbr ni amik tahun lepas, skrg ni dah bunting
tekun bekerja....
lama siot tak update. gambar yg aku letak ni pun semuanya gambar tahun lepas punya....random je....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net