hanafiah's FotoPage

By: Perdana Menteri ben aries

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 19-Jun-2006 03:20 Email | Share | | Bookmark
Pulau PerHeNtian yG sangat best....

sunrise di Kuala Besut
Dua Sedjoli menyaksikan sunrise
gengster Kuala Besut menikmati pagi yg indah..
View all 24 photos...
hari tu aku pegi pulau perhentian. bapak bestnya....laut dia, pantai dia, aktiviti dia...tapi sayang, tak dapat jumpa ngan shark. tension siut....kecewa rasa hati...coral dia pun tak laa berapa cantik sangat, ada laaa satu dua, tapi tak banyak laaa. penyu pun jumpa sekor je....tapi air laut dia, masya Allah, best giler, jernih to the max. tak penah aku jumpa air laut sebegitu...lepas tu ikan2 kat situ pun berenang sekali....kalau bagi dia roti, mesti dia datang ramai2 . kitorang pegi 6 orang, rm348 sorang, pakej, ada semua sekali, makan, snorkeling, boat and of course the room. akhir katanya, sangat fun. aku mewajibkan diri aku untuk pergi lagi tahun depan.



Tuesday, 18-Apr-2006 12:53 Email | Share | | Bookmark

oi ted, ni laa dia pokok marijuana, not that i tanam also laaa.



Monday, 27-Mar-2006 15:38 Email | Share | | Bookmark
....hmm......some outdoor picture

i shoot this on my way to work



the heritage building, we should keep this



our own communication tower



this is.......pokok teh??? hmm...maybe???



Monday, 20-Mar-2006 13:00 Email | Share | | Bookmark
2006 Malaysian Grand Prix - Sepang International Circuit

well, it's not an F1 car. it's a safety car.

penting gak mende ni.




and this one is called medical car. i think the function is more or less similar to safety car.
but i don't think it is modified like a safety car




and this is one of the pictures that moves, if you know what i mean.



Tuesday, 28-Feb-2006 14:58 Email | Share | | Bookmark



hari tu aku gi tengok mende ni.
first time dalam hidup aku tengok teater.
kamera boleh bawak rupanya.
nyesal plak tak bawak.



[<<  <  1  [2]  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net