hanafiah's FotoPage

By: Perdana Menteri ben aries

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 16-May-2007 13:00 Email | Share | | Bookmark
Long due post.....Malaysian GP...some picture of it...









Friday, 16-Mar-2007 06:35 Email | Share | | Bookmark
Paris

Aku mula bergerak ke Perancis. tapi aku tak naik train ni laa
aku naik keter, lalu hiway ni..
menuju ke Paris...
View all 36 photos...
kali ni pegi Paris lak. one day trip je. masih menyesal sbb tak masuk Louvre dan menatap Monalisa.


Wednesday, 14-Mar-2007 14:14 Email | Share | | Bookmark
Kuala Lumpur - Dubai - Zurich - Geneva

sebelum pegi, balut dulu ayam KFC, 19 jam wei perjalanan....
sampai dah di dubai, this was like 4:00 am,
first location to see/shop, Bally factory outlet, agak murah
View all 15 photos...
me go to country of swiss made watch maker me like it


Tuesday, 23-Jan-2007 15:42 Email | Share | | Bookmark
Berkurun lama kurasakan......

keter idaman jugak ni...
tempat lepak kegemaran....berbincang segala topik....
ini time member aku kawen....
View all 13 photos...
lama siot tak update. gambar yg aku letak ni pun semuanya gambar tahun lepas punya....random je....


Monday, 3-Jul-2006 05:06 Email | Share | | Bookmark
fathi ngan nini kawen

berdebar menunggu tok imam
rombongan pihak lelaki.
cer try dulu boleh ke dok...tor...tor...
View all 12 photos...
hari tu aku gi kuala terengganu, lepak rumah wex. ada member aku nikoh. gambor ade banyok. tapi aku letak sikit dulu laa.....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net